Ελλάδα

Αμφιλοχία: Άγρια συμπλοκή νεαρών, με αφορμή ένα τραπ τραγούδι (Βίντεο)

Αμφιλοχία: Άγρια συμπλοκή νεαρών, με αφορμή ένα τραπ τραγούδι (Βίντεο)
Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας, τραυματίστηκε 17χρονος, μία σύλληψη.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ξέσπασε στην Αμφιλοχία, με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και υλικές ζημιές, ενώ ένα άτομο τραυματίστηκε και άλλο ένα συνελήφθη.

Αφορμή για τη συμπλοκή ήταν ένα τραπ τραγούδι, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας sinidisi. Οι δύο ομάδες- μία παρέα από το Αγρίνιο και η άλλη από την Αμφιλοχία- είχαν δώσει ραντεβού σε «ουδέτερο έδαφος» την περασμένη Δευτέρα (8/7) για να λύσουν τις διαφορές τους. Όταν η μία ομάδα διαπίστωσε ότι η άλλη έφερε μαχαίρια και λοστούς, αποχώρησε.

Όμως, αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/7), οι Αγρινιώτες βρέθηκαν στην Αμφιλοχία και ακολούθησε «σύρραξη». Οι νεαροί συνεπλάκησαν με σιδερόβεργες, ρόπαλα και σιδερογροθιές, μετέδωσε η ΕΡΤ. Το επεισόδιο ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά συνεχίστηκε κατά μήκος της οδού Ν. Στράτου, με συνέπεια να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ενώ ένας 18χρονος συνελήφθη. Οι αρχές αναζητούν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.