Ελλάδα

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Εύβοια: Γρονθοκόπησε την 70χρονη μητέρα του και την έστειλε στο νοσοκομείο σε κώμα

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Εύβοια: Γρονθοκόπησε την 70χρονη μητέρα του και την έστειλε στο νοσοκομείο σε κώμα Φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Ομολόγησε ο 29χρονος γιος της
Στις 00:30 ενημερώθηκε το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων ότι μια γυναίκα βρίσκεται πεσμένη και τραυματισμένη χωρίς τις αισθήσεις της στην αυλή του σπιτιού της στα Ψαχνά επί της οδού Αγίου Βλασίου. 
 
Άμεσα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλάμβανε την 70χρονη προκειμένου να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών. 
 
Στο σπίτι βρισκόταν και ο 29χρονος γιος της, με τον οποίο μένουν μαζί. Οδηγήθηκε στο ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων προκειμένου να δώσει κατάθεση. 
 
Στις 10 το πρωί μετά απο επίμονες ερωτήσεις των Αστυνομικών ομολόγησε ότι χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι τη μητέρα του με αποτέλεσμα την πτώση της και τον τραυματισμό της.
 
Η 70χρονη νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση - σε κώμα- στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 29χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

NETWORK