Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή δύο αδέλφια, έσπρωξαν 52χρονο από το μπαλκόνι

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή δύο αδέλφια, έσπρωξαν 52χρονο από το μπαλκόνι Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ
Η αιτία του επεισοδίου φαίνεται πως ήταν η σχέση που διατηρούσε ο 35χρονος με τη 18χρονη κόρη του 52χρονου στη Φανερωμένη Θεσσαλονίκης.

Στη φυλακή οδηγούνται δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πριν από λίγες ημέρες έσπρωξαν έναν 52χρονο από το μπαλκόνι, μετά από καβγά.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη, όταν μετά από καβγά για προσωπικούς λόγους, έσπρωξαν τον 52χρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 6,5 μέτρων και να τραυματιστεί. Εις βάρος των δύο κατηγορούμενων 34 και 35 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μεταξύ άλλων.

Οι δύο κατηγορούμενοι κλήθηκαν σήμερα να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενους. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι είναι δύο ακόμη άνδρες, 20 και 24 ετών, οι οποίοι, μετά την απολογία τους, στην ανακρίτρια, αφέθηκαν ελεύθεροι, ο ένας με περιοριστικούς όρους.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Η αιτία του επεισοδίου φαίνεται πως ήταν η σχέση που διατηρούσε ο 35χρονος με τη 18χρονη κόρη του 52χρονου, κάτι για το οποίο δεν συμφωνούσαν οι γονείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είναι έγκυος και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν καβγάδες ανάμεσα στον πατέρα της και τον σύντροφό της, οι οποίοι συνδέονται και με συγγενικούς δεσμούς.

Την περασμένη εβδομάδα κι μετά από ακόμα έναν καβγά, τα δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τον 52χρονο στο σπίτι του, προκειμένου να του ζητήσουν τον λόγο, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να τον ξυλοκοπήσουν. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στη συνέχεια, τον έσπρωξαν από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου, με συνέπεια ο 52χρονος να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο.

Κατά την απολογία τους, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία, ενώ φέρονται να υποστήριξαν ότι ο 52χρονος πήδηξε μόνος του για να γλιτώσει από τα χτυπήματα. Οι συγκατηγορούμενοί τους, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφεραν, ο ένας ότι επιχείρησε να μεσολαβήσει στον καβγά και ο άλλος ότι περνούσε τυχαία από το σημείο.