Ελλάδα

Εντολή Αγγελούδη να ελεγχθούν όλες οι παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης

Εντολή Αγγελούδη να ελεγχθούν όλες οι παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης
Εξονυχιστικούς ελέγχους ξεκινά ο δήμος Θεσσαλονίκης σε όλα τα παιχνίδια και τις παιδικές χαρές.

Εντολή να ελεγχθούν και οι 65 παιδικές χαρές του δήμου Θεσσαλονίκης έδωσε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, μετά τα τραγικά περιστατικά που συγκλόνισαν τη χώρα με το θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, αλλά και της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης. «Προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών και των κατοίκων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, ο κ. Αγγελούδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έδωσε εντολή στα υπηρεσιακά στελέχη να ελέγχουν όλες τις παιδικές χαρές και τα παιχνίδια τους. Αυτό, όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, θα γίνεται σε καθημερινή βάση. Σε περίπτωση που εντοπίζονται προβλήματα ή κάποια αστοχία στα παιχνίδια, θα προχωρά άμεσα η επίλυσή τους. Διαφορετικά μέχρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα η παιδική χαρά θα κλείνει.

Ο κ. Αγγελούδης ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκινά από τις 15 Σεπτεμβρίου ένας νέος θεσμός, αυτός του αντιδημάρχου Υπηρεσίας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος, ένας από τους αντιδημάρχους - θα εναλλάσσονται κάθε φορά- θα βρίσκεται απογευματινες ώρες στο δημαρχείο και θα υποδέχεται πολίτες. «Θα ακούει τα προβλήματα των πολιτών, θα προχωρά στην επίλυση τους και θα παρακολουθεί την πορεία», σημείωσε ο δήμαρχος. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης, «στόχος είναι να φτάνει η φωνή των πολιτών σε εμάς».