Ελλάδα

Κάρυστος: Νέες αποκαλύψεις για την ηθοποιό που φέρεται να έδειρε τον σύζυγό της

Κάρυστος: Νέες αποκαλύψεις για την ηθοποιό που φέρεται να έδειρε τον σύζυγό της
Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της χτύπησε τον ίδιο και το 12χρονο παιδί τους.

Νέες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα στην Κάρυστο με πρωταγωνίστρια πασίγνωστη ηθοποιό που πλάκωσε στο ξύλο τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού τους καθώς και το 12χρονο γιο τους. 

Η γνωστή ηθοποιός επιτέθηκε και στον 12χρονο γιο τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής σε εξοχική κατοικία που παραθέριζαν. Μετά το συμβάν, το θύμα της επίθεσης πήγε και κατήγγειλε την ηθοποιό και πρώην σύζυγό του σε μια προσπάθεια να προστατευθεί η σωματική του ακεραιότητα όπως και του ανήλικου τέκνου τους. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε καβγάς και χειροδικία. 

Τι απαντούν κύκλοι του ζευγαριού

Στον απόηχο της αποκάλυψης του συμβάντος και της δημοσιοποίησης στα ΜΜΕ, κύκλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για «φαιδρά» δημοσιεύματα, επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις φήμες για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα σε ανάρτησή του ο πρώην σύζυγος γράφει χαρακτηριστικά  «Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».