Life

Κώστας Κόκλας: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κώστας Κόκλας: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Την εμπειρία του από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σχολίασε ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στο STUDIO 4 της ΕΡΤ μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πρώτα του θεατρικά βήματα.

Όπως αποκάλυψε στο πρώτο έτος της σχολής και σε ηλικία μόλις 21 ετών μοιράστηκε το θεατρικό σανίδι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση Σαράντα Καράτια. Ήταν η πρώτη του επαγγελματική δουλειά και η συνύπαρξη με την Βουγιουκλάκη την «βασίλισσα στο ελληνικό θέατρο» όπως την χαρακτήρισε ήταν μια εμπειρία μοναδική.

Δείτε όσα αποκάλυψε για την συνεργασία τους

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός πάντα αναφέρεται στις συνεντεύξεις του στην συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και στο πόσο όμορφα ένιωθε μαζί της λέγοντας στο παρελθόν ότι «Εκτίμησα την γενναιοδωρία της. Δεν είχε κανένα κόμπλεξ με τους συναδέλφους. Βοηθούσε. Και μου έχει μείνει η ανάμνηση, όπου είμαστε στην κουίντα και είναι η πρώτη φορά να βγω στο θέατρο, όπου με έπιασε από το χέρι, με σπρώχνει και μου λέει χαμογελαστά "άντε βρε, βγες"! Έτσι, βγήκα πρώτη φορά στη σκηνή και βρέθηκα σε ένα γεμάτο θέατρο μπροστά, που τότε είχε χωρητικότητα 900 άτομα. Ήμουν τότε 20 χρονών».