Ελλάδα

Ντέμη Γεωργίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef

Ντέμη Γεωργίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef Φωτογραφία: YOUTUBE
Επιθυμία της ήταν όλοι όσοι παραβρεθούν στην κηδεία της να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα τελεστεί η κηδεία της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου που πέθανε σήμερα από σηπτικό σοκ.

Σύμφωνα με ενημέρωση των φίλων της ε βίντεο στο tiktok, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της ήταν όλοι όσοι παραβρεθούν στην κηδεία της να είναι στα λευκά ντυμένοι και αντί για στεφάνια θα ήθελε να γίνει δωρεά στα αδέσποτα, όπως λένε στο βίντεο οι φίλοι της.

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε σε ηλικία 39 ετών έπειτα από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ντέμη Γεωργίου το βράδυ του Σαββάτου έχασε τις αισθήσεις της, στην Πάρο όπου εργαζόταν. Mεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Πάρου. Εκεί, οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας και διασωληνώθηκε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Κατέληξε έπειτα από σηπτικό σοκ.

{source}
@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου ??️??️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. @OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi ? Άρτζι ?