Ελλάδα

Σπάρτη: «Το παιδάκι ρε;» - Γιούχαραν τον πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του, δείτε βίντεο

Σπάρτη: «Το παιδάκι ρε;» - Γιούχαραν τον πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του, δείτε βίντεο
Ψάχνοντας στο κινητό του ανακάλυψαν κρυμμένο φάκελο με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και 2 βίντεο, με πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη κόρη του.

Αποδοκιμαζόμενος από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια, παρουσιάστηκε στις δικαστικές αρχές στις 8 το βράδυ της Παρασκευής ο 40χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα σε χωριό της Σπάρτης, ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί. Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπάρτης αιφνιδίασαν τον 40χρονο και τον συνέλαβαν στις 6 το πρωί, όταν βγήκε από το σπίτι του σε τοπική κοινότητα κοντά στο σπίτι του.

Σε βίντεο φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα με βαριές εκφράσεις. «Το παιδάκι ρε;» φώναζαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=5YNkRsHT5U8}

Ψάχνοντας στο κινητό του ανακάλυψαν κρυμμένο φάκελο με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και 2 βίντεο, με πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη κόρη του. Τόσο το κινητό του, όσο και 2 παιχνιδομηχανές κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ.

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής ιστορίας έπαιξε ο 11χρονος αδελφός της 9χρονης , ο οποίος παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα του και την 9χρονη χθες το βράδυ και συνέχεια ξεκίνησε επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα του που είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή αδελφή του να βάλει τα κλάματα και να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της όσα γίνονταν.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

NETWORK