Ελλάδα

Ξεσπά ο παππούς για τον πνιγμό της 8χρονης: «Πρέπει να τιμωρηθούν, όσα ισχυρίζονται είναι ψεύδη»

Ξεσπά ο παππούς για τον πνιγμό της 8χρονης: «Πρέπει να τιμωρηθούν, όσα ισχυρίζονται είναι ψεύδη»
Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ναυαγοσώστριας και ομαδάρχη ο παππούς της 8χρονης που έχασε τη ζωή της σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική.

Ξεχειλίζει η οργή του παππού της 8χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πέθανε από πνιγμό σε κατασκήνωση στην Χαλκιδική, φερόμενος κατά της ναυαγοσώστριας και της ομαδάρχη, ζητώντας να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Μιλώντας στο δελτίο του Star, ο παππούς του κοριτσιού διέψευσε τους ισχυρισμούς της ομαδάρχη και της ναυαγοσώστριας, αναφέροντας πως όσα έχουν πει είναι «ψεύδη».

«Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί. Ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση, απολύτως καμία. Κανένα ενδιαφέρον αν και να το βράσω το ενδιαφέρον τους», είπε.

Παππούς για τον πνιγμό: «Θα βγουν στην επιφάνεια όλα»

Για τους ισχυρισμούς της ομαδάρχη, ότι η εγγονή του βρισκόταν στην τραπεζαρία και πως έλειπε όταν έγινε καταμέτρηση στο σπιτάκι, δήλωσε: «Το παιδί μας μπορεί να ήταν πνιγμένο κάτω και να μην την είδε. Αυτή την υποψία έχω, γιατί η αδελφή της η μεγαλύτερη ήταν μαζί».

«Την έψαχνε αρκετή ώρα και τα άλλα παιδιά δυσανασχέτησαν και λένε πρέπει να βρούμε την Αγγελική. Ούτε στην τραπεζαρία ήταν που ισχυρίζονται».

«Δεν πήγε ποτέ για φαγητό. Όλα όσα ισχυρίζονται είναι ψεύδη, να καλύψουν τον εαυτό τους. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα», κατέληξε.