Ελλάδα

Επιβίβαση «θρίλερ» στην Άνδρο: Συνελήφθη ο πλοίαρχος του «SAONISOS»

Επιβίβαση «θρίλερ» στην Άνδρο: Συνελήφθη ο πλοίαρχος του «SAONISOS» Φωτογραφία: Marine Traffic
Εξελίξεις στο σοκαριστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στο Λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο: Επιβάτες και πλήρωμα του πλοίου «SAONISOS» βρέθηκαν να πηδούν πάνω από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο πλοίαρχος του «SAONISOS» συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες όταν το πλοίο έφτασε στη Κάρυστο.

Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Πέμπτης αναρτήθηκε στο TikTok ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο από το λιμάνι της Άνδρου στο Γαύριο.

Σε αυτό αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες επιβατών και πληρώματος να επιβιβαστούν, ενώ το πλοίο λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναχωρεί εσπευσμένα.

Όπως διακρίνεται, επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπαθούν να βοηθήσουν έναν οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου να εισέλθει εντός του πλοίου, την ώρα που ο καπετάνιος αποφασίζει ξαφνικά να σηκώσει τη μπουκαπόρτα.

Αποτέλεσμα είναι το αυτοκίνητο να βρεθεί στο χείλος της προβλήτας, ενώ αρκετά μέλη του πληρώματος διακρίνονται να πηδούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, εντός του πλοίου, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

{https://www.tiktok.com/@nikos_nk/video/7403457380207349024?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7286380789641119265}

NETWORK