Ελλάδα

Περισσός: Χειροπέδες στον 31χρονο που παρενόχλησε και επιτέθηκε με πριόνι σε γυναίκα επιβάτη

Περισσός: Χειροπέδες στον 31χρονο που παρενόχλησε και επιτέθηκε με πριόνι σε γυναίκα επιβάτη
Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση, ωστόσο οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο που παρενόχλησε και προσπάθησε να προσεγγίσει στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» με χυδαίες εκφράσεις νεαρές γυναίκες που ανέμεναν την έλευση του συρμού. 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν ο 31χρονος το βράδυ της Κυριακής στον σταθμό του ΗΣΑΠ πλησίασε νεαρές γυναίκες που περίμεναν στην αποβάθρα και προσπάθησε να τις προσεγγίσει χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Όπως καταγγέλθηκε στις 22:20 στην αποβάθρα του σταθμού Η.Σ.Α.Π. «ΠΕΡΙΣΣΟΣ» με κατεύθυνση προς Κηφισιά, ο  κατηγορούμενος πλησίασε την πρώτη καταγγέλουσα και αρχικώς της απηύθυνε το λόγο χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, ενώ παράλληλα της έκανε και άσεμνες χειρονομίες με το χέρι του και το δάχτυλό του.

Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία. Η δεύτερη καταγγέλλουσα ούσα με φίλες της στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού, αντελήφθη το περιστατικό και όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της πρώτης για να τη βοηθήσουν. Ο κατηγορούμενος, μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκε από την αποβάθρα και απομακρύνθηκε.

Τους έβγαλε πριόνι όταν του ζήτησαν το λόγο που της ενοχλεί

Μετά παρέλευσης λίγων λεπτών, επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τα οποία εξύβρισε και, όταν η πρώτη καταγγέλλουσα του ζήτησε να σβήσει τη φωτογραφία της, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους και έπειτα απομακρύνθηκε.

Οι Αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο μετά από κλήση της (Α) παθούσας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Αγίας Αναστασίας, να έχει στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας, όπου προσήλθαν και οι (Α) και (Β) παθούσες και αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του κατηγορούμενου, τον δράστη των σε βάρος τους πράξεων και ζήτησαν την ποινική του δίωξη. Στην εφαρμογή «φωτογραφίες» του κινητού τηλέφωνου του κατηγορούμενου στο φάκελο «διαγραμμένα αρχεία» βρέθηκε αποθηκευμένη μία φωτογραφία της (Α) παθούσας.

Το κινητό τηλέφωνο και το πριόνι που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορουμένου κατασχέθηκαν ως πειστήρια και θα αποσταλούν αρμοδίως. Σύμφωνα με την ενημέρωση, μετά τη σύλληψη του 31χρονου και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.