Ελλάδα

Χαλκιδική: Οριστικό λουκέτο στο beach bar όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Χαλκιδική: Οριστικό λουκέτο στο beach bar όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή
Ελεύθεροι οι τρεις από τους Βούλγαρους συλληφθέντες για το επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Χαλκιδική.

Λουκέτο μπήκε στο beach bar όπου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή στη Χανιώτη Χαλκιδική, με απόφαση του δήμου Κασσάνδρας.

Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, η δημοτική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του συγκεκριμένου beach bar και τη σφράγισή του.

«Αφαιρούμε οριστικά κατά δέσμια αρμοδιότητα την υπαριθμ. 1361969/5-7-2024 γνωστοποίηση της εταιρείας “TIMS GROUP IKE” με την επωνυμία ΑΧΙΝΟΣ και τη σφράγιση του καταστήματος», αναφέρει η απόφαση του δήμου Κασσάνδρας.

Στην αιματηρή συμπλοκή, ανάμεσα σε Βούλγαρους, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (16/8) έπεσαν πυροβολισμοί. Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Εκεί νοσηλεύεται και ο 55χρονος ιδιοκτήτης του beach bar, τον οποίο ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλοτσιές.

Πυροβολισμοί στη Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι 3 από τους Βούλγαρους

Νωρίτερα σήμερα, τρεις από τους οχτώ Βούλγαρους που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Πολυγύρου.

Μετά την απολογία τους, οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον έναν από αυτούς δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν έως τις 26 Αυγούστου, ενώ τους απαγορεύθηκε να πλησιάσουν το beach bar και τον Βούλγαρο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.