Ελλάδα

ΚΤΕΛ Κηφισού: «Βοήθεια - βοήθεια, πυροβολισμοί» - Οδηγός λεωφορείου περιγράφει τις στιγμές πανικού

ΚΤΕΛ Κηφισού: «Βοήθεια - βοήθεια, πυροβολισμοί» - Οδηγός λεωφορείου περιγράφει τις στιγμές πανικού Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ INTIME/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Δύο πυροβολισμοί έπεσαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού, κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οδηγός λεωφορείου περιέγραψε τις στιγμές πανικού που επικράτησαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όταν έπεσαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, έγινε συμπλοκή έξω από τα εκδοτήρια εισιτηρίων και κάποιος πυροβόλησε στον αέρα δύο φορές. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, από τον ξυλοδαρμό.

Την ώρα που έπεσαν οι πυροβολισμοί, κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος και να φωνάζει «βοήθεια», περιέγραψε οδηγός λεωφορείου, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

«Δουλεύω στη γραμμή του αεροδρομίου, σχόλασα από το λεωφορείο, την ώρα που έβγαινα έξω ακούω τους πυροβολισμούς. Δύο πυροβολισμοί. Γυρνάω πίσω να δω τι γίνεται και βλέπω τον κόσμο πανικόβλητο να τρέχει “βοήθεια, βοήθεια, πυροβολούν”», δήλωσε ο κ. Στέφανος μιλώντας στην εκπομπή LIVE News του Mega.

Ο οδηγός λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για τους πυροβολισμούς. «Σε 5-10 λεπτά ήρθε ομάδα ΔΙΑΣ, βρήκαν δύο κάλυκες», ανέφερε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι η συμπλοκή έγινε έξω από τα εκδοτήρια εισιτηρίων των ΚΤΕΛ Κηφισού, στο σημείο όπου βρίσκεται η πιάτσα των ταξί.

Το χρονικό της συμπλοκής στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Λίγο μετά τις 16:00 έγινε η συμπλοκή με πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Τρία άτομα ξυλοκόπησαν έναν άνδρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πυροβολώντας στον αέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Ο άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες. Παράλληλα ξεκίνησαν έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

NETWORK