Ελλάδα

Πύργος: «Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο» - Τι απαντά η νύφη για την αντίδραση του γαμπρού όταν τού πάτησε το πόδι

Πύργος: «Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο» - Τι απαντά η νύφη για την αντίδραση του γαμπρού όταν τού πάτησε το πόδι Φωτογραφία: PIXABAY
«Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό» απαντά η νύφη μετά το περιστατικό σε γάμο στον Πύργο.

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο» δήλωσε η νύφη για τον σύζυγό της πλέον, μετά το περιστατικό που έγινε μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια του γάμου της στον Πύργο.

Το συμβάν έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις και όλα τα Μέσα ασχολήθηκαν σήμερα με τον περιβόητο γαμπρό ο οποίος φέρεται να χαστούκισε τη νύφη όταν ο ιερέας είπε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες εκείνη τηρώντας το έθιμο του πάτησε το πόδι αλλά η έκβαση δεν ήταν ευχάριστη ως είθισται. Ο γαμπρός νεύριασε και όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσά τους και ο ιερέας, τη χαστούκισε και εκείνη λιποθύμησε.

Ακολούθησε πανικός μέσα στην εκκλησία με τη νύφη να συνέρχεται λίγο αργότερα και να συνεχίζεται κανονικά ο γάμος και έπειτα η βάπτιση του ζευγαριού.

Το περιστατικό έγινε viral και η νύφη με δηλώσει της στο patrisnews, ζήτησε να αποκαταστήσει την αλήθεια. Σύμφωνα με την ίδια ο σύζυγός της δεν την χαστούκισε παρά μόνο έβγαλε τα στέφανα, την έσπρωξε και έφυγε από την εκκλησία.

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά» δήλωσε στο patrisnews.

Μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, o Νίκος Παναγόπουλος, δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού που ήταν παρών στο περιστατικό, αφού διευκρίνισε ότι κανείς δεν διώκεται για αυτό, είπε ότι πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός ενώ σημείωσε ότι ο γαμπρός αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη.