Ελλάδα

Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε η 64χρονη τουρίστρια που αγνοούνταν

Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε η 64χρονη τουρίστρια που αγνοούνταν
Τραγικός ο επίλογος στις έρευνες για την 64χρονη τουρίστρια

Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγο, η 64χρονη Ολλανδή τουρίστρια, η οποία αγνοούνταν στη Σάμο από την Πέμπτη 22 Αυγούστου, το απόγευμα 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε περιοχή κοντά στο Πυργάκι από διερχόμενο Βέλγο τουρίστα.

Επί επτά ημέρες πραγματοποιούνταν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των αρχαίων τειχών πάνω από το Πυθαγόρειο, από 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, καθώς και από τα 8 σκυλιά της Ολλανδικής ομάδας που ήρθε στη Σάμο.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 64χρονης Ολλανδής

Τα ίχνη της 64χρονης Ολλανδής χάθηκαν από την περασμένη Πέμπτη 22 Αυγούστου και η κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια. Εκτός από την αστυνομία και την πυροσβεστική, συνέδραμε ειδική ομάδα διάσωσης που ήρθε από την Ολλανδία.

Οι έρευνες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρέθηκε το κινητό της, στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου, παλαιών ορυχείων, Αρχαία Τείχη.

Η 65χρονη είχε πάει για πεζοπορία όταν εξαφανίστηκε, και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από φίλη της στην Αστυνομία. Στην περιοχή βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο από διερχόμενους τουρίστες στα τείχη. Από την πρώτη στιγμή είχαν εκφραστεί φόβοι για τη ζωή της καθώς στο σημείο που χάθηκε υπάρχουν απόκρημνα σημεία με πηγάδια, με σπηλιές.

NETWORK