Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος επίδοξος βιαστής - «Μου είπε ότι αν δε με βιάσει θα βγάλει μαχαίρι»

Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος επίδοξος βιαστής - «Μου είπε ότι αν δε με βιάσει θα βγάλει μαχαίρι»
Ο ίδιος υποστήριξε πως νόμιζε ότι το θύμα ήταν κάποια πρώην του

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα αφού δεν κατάφερε να πείσει τον εισαγγελέα. Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε παρακολουθούσε επί δύο ώρες την 20χρονη καθώς του θύμιζε κάποια γνωστή του.

Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης – «Μου είπε ότι αν δε με βιάσει θα βγάλει μαχαίρι, οι αστυνόμοι με ειρωνεύονταν»

salamina thima 829cd

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ». Με αυτά τα λόγια η 20χρονη από την Σαλαμίνα περιγράφει τα όσα έζησε στην παραλία από τον επίδοξο βιαστή της.

«Κατέβηκα από το λεωφορείο στις 2.30. Με πήρε από πίσω, με ενόχλησε δυο φορές και την τρίτη φορά μου είπε αν δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημέρωσα τον φίλο μου. Κολυμπούσα και κολυμπούσε μαζί μου. Σκέφτηκα πως θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Ήταν ο φύλακας-άγγελος μου την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε η 20χρονη στο MEGA.

«Η Αστυνομία έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθει. Μας ειρωνεύτηκαν και από πάνω. Μας είπαν ‘τι να κάνω, να πετάξω’», πρόσθεσε η νεαρή.

Γνωστός των Αρχών - Είχε προσπαθήσει να βιάσει άλλες δύο κοπέλες

6297431 05c9a

Γνώριμος στις αστυνομικές αρχές και με «βαρύ» ποινικό παρελθόν ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την παρέμβαση ενός φίλου τους. O επίδοξος βιαστής και πέρσι είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, τον Οκτώβριο του 2023 ο 35χρονος είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Ακόμα, στο παρελθόν έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

Την ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» ακόμα μια καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

«Ο ίδιος άντρας με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας μου αναπτήρα και ισχυρίζοντας ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. Αφού του είπα όχι και πως δεν έχω σήμα με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», περιέγραψε η κοπέλα στο Star.