Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ισχυρή νεροποντή στον Βόλο - Πλημμύρισε το κέντρο (εικόνες & βίντεο)

Κακοκαιρία: Ισχυρή νεροποντή στον Βόλο - Πλημμύρισε το κέντρο (εικόνες & βίντεο) Φωτογραφία: magnesianews
«Ποτάμια» έγιναν οι κεντρικοί δρόμοι του Βόλου.

Η κακοκαιρία «χτύπησε» την πόλη του Βόλου και λίγο μετά τις 21:00 οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης πλημμύρισαν. Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα αλλά και οι εικόνες από τα τοπικά Μέσα που δείχνουν τους δρόμους να έχουν εξαφανιστεί από το νερό.

Οι κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στο κέντρο λόγω της Λευκής Νύχτας. Που ήταν απόψε με τα καταστήματα ανοιχτά, αποχώρησε άρον άρον.

bolos1_0ce56.jpg

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ για έκτακτη επιδείνωση του καιρού το Σάββατο πάνω από τη χώρα θα παραμείνουν ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

bolos3_425a6.jpg

Αναλυτικά σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα πλήξει από τις πρωινές ώρες και κατά διαστήματα τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία, κυρίως την κεντρική και ανατολική.

{https://www.facebook.com/magnesianews/posts/pfbid02eP8PUTNoeUGa1TUArZ5HSYBa1a25CcaGwtHsXygVvqCMWKxUdXeh7nR5TxHARyU4l}

{https://www.facebook.com/100002017722005/videos/1508397769778928/}

NETWORK