Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση 1/9/24: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 6,9 εκατ. ευρώ

Τζόκερ κλήρωση 1/9/24: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 6,9 εκατ. ευρώ
Νέο τζακ ποτ στην σημερινή κλήρωση του Τζόκερ.

Η κλήρωση του τζόκερ έγινε και οι αριθμοί που κερδίζουν τα 6,8 εκατ. ευρώ είναι: 11, 16, 31, 36 και 44. Τζόκερ ο αριθμός 10.

tzoker klirosi arithmoi01092024 cac12

Δείτε τον πίνακα κερδών 

tzoker pinakas kerdon01092024 fee1d

Σημειώνεται ότι οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22.00 το βράδυ και μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο opaponline.gr και στην εφαρμογή opaponline.

Μηνιαίο Πακέτο

Τι είναι;

Αυτός ο τύπος πακέτου ενεργοποιείται για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις από την αρχή το συνολικό του κόστος. Στην απλούστερη μορφή του π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις ένα πακέτο κληρώσεων για 1 μήνα.

Πώς παίζω;

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα εφόσον επιλέξεις κάποιο μηνιαίο πακέτο, δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων, για το χρονικό διάστημα της επιλογής σου.

Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που θα ολοκληρώνεται εντός του επιλεγμένου διαστήματος, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

Ποια είναι η διάρκειά του;

Μπορείς να επιλέξεις η συνολική διάρκεια μηνιαίου πακέτου να είναι 1,2, 3, 6, 12 ή 24 μήνες. Κάθε μηνιαίο πακέτο έχει μια συγκριμένη ημερομηνία λήξης, ωστόσο το δελτίο σου θα παιχτεί σε όσες κληρώσεις πραγματοποιηθούν μέσα στη διάρκεια του πακέτου σου. Δηλαδή εάν κατά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει κλήρωση, δεν θα παιχτεί δελτίο σε επόμενη κλήρωση. Το πακέτο λήγει στις 23:59:59 της ημέρας λήξης του πακέτου.

NETWORK