Ελλάδα

Αδιανόητη επίθεση σε διανομέα στην Πάτρα: Η μαρτυρία του στο Dnews

Αδιανόητη επίθεση σε διανομέα στην Πάτρα: Η μαρτυρία του στο Dnews
Άγρια επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου δέχθηκε διανομέας στην Πάτρα, έχοντας ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο διανομέας κ. Σωτήρης Μπαχός μιλά και περιγράφει στο Dnews όλα όσα εξελίχθηκαν εκείνο το βράδυ. «Η δικαιολογία του οδηγού ήταν πως του έκλεισα το δρόμο, πράγμα που δεν ισχύει. Με χτύπησε με το αμάξι, κατέβηκε με έβρισε, μου έριξε μπουνιά και μετά εξαφανίστηκε», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Dnews:

«Την περασμένη Πέμπτη στις 3 πάρα 10 τα ξημερώματα πήγαινα μια παραγγελία. Διέσχιζα έναν μονόδρομο. Κοίταξα πίσω μου και ένα αμάξι ήταν κολλημένο. Όταν η πόρτα του αμαξιού και ο καθρέφτης έφτασαν δίπλα μου, με χτύπησε με αποτέλεσμα να με ρίξει πάνω σε κάτι κάδους. Έπειτα κατέβηκε από το αμάξι. Χωρίς να έχω καταλάβει ότι έχω χτυπήσει σοβαρά το πόδι μου προσπάθησα να σηκωθώ αλλά ξανά έπεσα. Ο οδηγός ήρθε από πάνω μου και μου είπε: «Πήγες να μου κλείσεις το δρόμο ρε μ@@..;» ενώ στη συνέχεια μου έριξε μια μπουνιά στο μάτι και έφυγε.

Ευτυχώς πέρασε από το σημείο ένα ζευγάρι και σήκωσαν το μηχανάκι μου το οποίο με είχε πλακώσει. Αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ. Έκανα 32 ράμματα στο πόδι, το μάτι μου ήταν μελανιασμένο. Σήμερα πήρα εξιτήριο. Ο γιατρός μου είπε ότι θα μείνω εκτός εργασίας για 12 εβδομάδες. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο δράστης και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει. Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί».

WhatsApp_Image_2024-09-03_at_15.14.14_18c21.jpeg