Ελλάδα

Νίκαια: Μεθυσμένος 36χρονος απείλησε τη σύζυγο - Σήκωσε χέρι στην 9χρονη κόρη

Νίκαια: Μεθυσμένος 36χρονος απείλησε τη σύζυγο - Σήκωσε χέρι στην 9χρονη κόρη
Το προηγούμενο βράδυ εξανάγκασε με απειλές και βία σε συνουσία την γυναίκα του παρά τη θέληση της.

Συνελήφθη 36χρονος στη Νίκαια ο οποίος σε κατάσταση μέθης απείλησε και εξύβρισε τη γυναίκα του και τα δυο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι την 9χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews το σκηνικό της φρίκης συνέβη στις 16:30 της 26-08-2024. Ο 36χρονος με καταγωγή από την Αλβανία επέστρεψε στο σπίτι του από την εργασία του εμφανώς μεθυσμένος και άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί την 36χρονη σύζυγό του και τα δυο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 9 και 6 ετών. Ο δράστης έβριζε την σύζυγο του μπροστά στα παιδιά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την 9χρονη κόρη του χτυπώντας την με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το προηγούμενο μάλιστα βράδυ σύμφωνα με την καταγγελία, εξανάγκασε με απειλές και βία σε συνουσία την γυναίκα του παρά τη θέληση της.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α Νίκαιας του πέρασαν χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από τον 36χρονο έγινε λήψη βιολογικού υλικού. Παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική Εξέταση των παιδιών και της μητέρας τους, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε δομή της αστυνομίας.