Ελλάδα

Σχολεία: Με τι καιρό θα γίνει αύριο ο αγιασμός

Σχολεία: Με τι καιρό θα γίνει αύριο ο αγιασμός Φωτογραφία: eurokinissi
Η κακοκαιρία Atena χτυπά πολλές περιοχές της χώρας ενώ θα συνεχιστεί και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τι καιρό όμως θα έχει αύριο που θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία όλης της χώρας;

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία όλης της χώρας με τους γονείς σήμερα να «τρέχουν» να ψωνίσουν τα τελευταία σχολικά για τα παιδιά τους.

Ωστόσο, οι γονείς αναρωτιούνται με τι καιρό θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο στον αγιασμό. Σύμφωνα με το windy αλλά και το meteo, για την Αθήνα ο καιρός θα είναι αίθριος. Ωστόσο, γύρω στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo θα υπάρξει μία αστάθεια με αποτέλεσμα να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή στο κέντρο της Αθήνας.

Στα βόρεια προάστεια η αστάθεια θα είναι πιο έντονη με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της γύρω στις 12 και να συνεχίζεται μέχρι νωρίς το απόγευμα. Συνεπώς, ο αγιασμός στα σχολεία θα γίνει με καλές καιρικές συνθήκες.

Γενικά αύριο φαίνεται πως ο καιρός θα είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την σημερινή μέρα. Κάποιες βροχές όπως προείπαμε θα σημειωθούν στην Αττική, στην Εύβοια, στη Θράκη και σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου.