Ελλάδα

Δημόσια έκκληση από τη μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παγκράτι - «Σας παρακαλώ θερμά...»

Δημόσια έκκληση από τη μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παγκράτι - «Σας παρακαλώ θερμά...» Φωτογραφία: intime
Η μητέρα του νεαρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Υμηττού στο Παγκράτι, ψάχνει απαντήσεις.

Δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο που στοίχησε την ζωή σε έναν 18χρονο στην διασταύρωση της Υμηττού με την Φρύνωνος, στο Παγκράτι, η μητέρα του ψάχνει να βρει τα αίτια κάτω από τα οποία έγινε το δυστύχημα.

Η ίδια μέσω facebook απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή βρέθηκαν στο σημείο να βοηθήσουν ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια κάτω συνέβη το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον 18χρονο.

«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν θόρυβο και έσπευσαν στο σημείο.

Σας παρακαλώ θερμά με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα, θα ήθελα να μου στείλουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στην ανάρτησή της.

pagrati_526c5.jpg

NETWORK