Ελλάδα

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η αδελφή του 46χρονου - «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα»

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η αδελφή του 46χρονου - «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα»
Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη. Τι είπε στους αστυνομικούς.

Ομολόγησε η αδελφή του 46χρονου ότι εκείνη σκότωσε τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη με τραύματα από μαχαίρι.

Η γυναίκα χθες ήταν σε κακή κατάσταση και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να της πάρουν κατάθεση. Ωστόσο, μία ημέρα, σήμερα, η ίδια ομολόγησε το έγκλημα ενώ έδειξε και το μαχαίρι με το οποίο τον κάρφωσε στην κοιλιά. Στη συνέχεια, το δολοφονικό όπλο κατασχέθηκε.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, «τσακωθήκαμε και τον σκότωσα. Μετά έπλυνα το μαχαίρι».

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σαλόνι και εκτός από το τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιά, είχε μώλωπες στο πρόσωπο και αμυχές στον λαιμό. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν στο διαμέρισμα και στελέχη των Εγκληματολογικών Ερευνών «σάρωσαν» όλους τους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν κηλίδες αίματος στο μπάνιο, καθώς και μέσα στον νεροχύτη της κουζίνας. Σε ένα συρτάρι βρήκαν ένα μαχαίρι πλυμένο, που κατασχέθηκε από τις αρχές και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα και μέσα στο σπίτι βρισκόταν μόνο η αδελφή του.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών χθες, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την εξετάσουν, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ. Όμως, η γυναίκα ομολόγησε σήμερα ότι εκείνη τον σκότωσε.