Ελλάδα

Νεκρός άνδρας στη Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Νεκρός άνδρας στη Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Στο αστυνομικό τμήμα η αδελφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη.

Αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας φαίνεται πως είναι ο θάνατος του 46χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση.

Το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 46χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του που βρίσκεται επί της οδού Παλαιολόγου, όπου ζούσε με την αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή του 46χρονου έχει αμυχές στα χέρια. Η γυναίκα- που έχει νοητική υστέρηση, όπως και ο αδελφός της- βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πει πολλά στους αστυνομικούς, καθώς είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί της.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ειδοποίησε τις αρχές

Ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 12:00 της Παρασκευής, μέσα στο σπίτι του στην οδό Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεκρός άνδρας έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Βρέθηκε καθισμένος στον καναπέ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. 

Η αδελφή του ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Νέας Σμύρνης, που στη συνέχεια ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Χθες, Πέμπτη, ο 46χρονος πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η αστυνομία εκτιμά ότι δεν υπήρχε άλλο άτομο στο σπίτι την ώρα του θανάτου του 46χρονου, πέρα από τον άνδρα και την αδελφή του. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέλφια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News του Mega. 

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ