Ελλάδα

Eurojackpot 17/9/24: Νέα μεγάλη κλήρωση για 30 εκατ. ευρώ

Eurojackpot 17/9/24: Νέα μεγάλη κλήρωση για 30 εκατ. ευρώ
Το ποσό των 30 εκατ. ευρώ μοιράζει σήμερα το Eurojackpot. Στις 21:15 η κλήρωση.

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή με το Eurojackpot να μοιράζει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει στις 21:15 και λίγη ώρα αργότερα θα μάθουμε τόσο τους τυχερούς αριθμούς όσο και τον πίνακα κερδών με τα τυχερά δελτία.

Σημειώνεται ότι Eurojackpot μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχουν άλλες 18 χώρες πέρα από την Ελλάδα.

Στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα καθιερώθηκε μια επιπλέον κατηγορία κερδών για τους παίκτες που προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Στο δελτίο του Eurojackpot υπάρχουν 6 στήλες και κάθε μία περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο, από το 1 έως το 50, και τουλάχιστον 2 αριθμούς στο δεύτερο πεδίο, από το 1 έως το 12.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων και συμμετοχής σε ομαδικό δελτίο.

Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.