Ελλάδα

Άνω Λιόσια: 12 συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό, κατασχέθηκαν όπλα και 747 χρυσές λίρες

Άνω Λιόσια: 12 συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό, κατασχέθηκαν όπλα και 747 χρυσές λίρες Φωτογραφία: ΕΛΑΣ
Η ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε οικισμό των Άνω Λιοσίων.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στα Άνω Λιόσια, όπου κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 2 πιστόλια και 747 χρυσές λίρες.

Η ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε οικισμό των Άνω Λιοσίων με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας, που έχει καταγραφεί στον εν λόγω οικισμό.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον οικισμό:
- 2 πιστόλια με 2 γεμιστήρες,
- 747 χρυσές λίρες,
- 15 φυσίγγια και
- τροχός.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των παραπάνω υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., της Ε.Κ.Α.Μ., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικών σκύλων και drone.