Ελλάδα

Με σπασμένα δόντια μαθητής σε σχολική εκδρομή στον Βόλο

Με σπασμένα δόντια μαθητής σε σχολική εκδρομή στον Βόλο
Το 16χρονο θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια: Η μητέρα υπέβαλε μήνυση εις βάρος των γονέων του δράστη.

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην παραλία του Βόλου.

Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, οι μαθητές α' Λυκείο βρέθηκαν για «περίπατο» από το παραλιακό μέτωπο από το Ηρώο έως και το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ωστόσο, μαθητής φέρεται να έφυγε από τον προκαθορισμένο χώρο της εκδρομής και μετέβη σε ίντνερνετ καφέ επί της οδού Φιλελλήνων όπου συναντήθηκε με άλλο συμμαθητή του.

Κανείς δεν γνωρίζει τι προηγήθηκε μεταξύ των δύο αγοριών και ποια ήταν η αφορμή που οδήγησε στον μεταξύ τους καβγά. Αυτός ωστόσο πήρε διαστάσεις με τα δύο παιδιά να έρχονται στα χέρια σχεδόν στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, σε ώρα αιχμής, με τους περαστικούς που είδαν τους νεαρούς να καλούν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε γροθιές στο πρόσωπο του θύματος, με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι, ενώ στο νοσοκομείο όπου μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα και στο πάνω μέρος των χειλιών του.

Σημειώνεται πως η μητέρα του θύματος προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος των γονέων του μαθητή - θύτη, ενώ έως και χθες το απόγευμα λαμβάνονταν καταθέσεις για το συμβάν.

Για το καβγά ενημερώθηκε η διεύθυνση του λυκείου, καθώς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.