Πολιτική

Πολάκης προς Κασσελάκη: Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια

Πολάκης προς Κασσελάκη: Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια Φωτογραφία: SOOC/ DIMITRIS KAPANTAIS
«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα» - Η ανάρτηση με την οποία ο Πολάκης απαντά στον Κασσελάκη.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη και την ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας παρόμοιο ύφος.

«Είμαι ο Στέφανος, σκέτο», ανέφερε ο Κασσελάκης στο βίντεο που ανάρτησε το απόγευμα της Πέμπτης. «Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες», του απάντησε μέσω Facebook o Πολάκης, που είχε κάνει το ίδιο και όταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει «είμαι εδώ» με ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες. 

«Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο. Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια», σχολίασε ο Πολάκης στην ανάρτησή του, αναφερόμενος σε Κασσελάκη, Φάμελλο, Φαραντούρη και Γκλέτσο.

Ο Παύλος Πολάκης κατέληξε με ένα υστερόγραφο, στο οποίο ανέφερε: «Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, ενέργεια, καύσιμα, χοντρεμπόριο, Αττική Οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης. Όχι με γενικόλογες επικλήσεις του “καινούριου”, του “νέου”, του “δικού μας” και λοιπά έπεα πτερόεντα».

polakis-anartisi_4a27e.png