Ελλάδα

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Μπάλντοκ, τι εξετάζουν οι Αρχές

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Μπάλντοκ, τι εξετάζουν οι Αρχές Φωτογραφία: Eurokinissi
Τι έδειξε το πόρισμα των ιατροδικαστών που εξέτασαν την σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο πνιγμός εντός του νερού είναι η αιτία θανάτου του 31χρονου διεθνή Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να εκδοθούν.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε πλήρως τα προκαταρκτικά ευρήματα του ιατροδικαστή από την αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες από το στόμα του, γεγονός που υποδηλώνει πνιγμό.

Το σώμα του δεν έφερε σημάδια που θα δείχνει ορατό το ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, η σύζυγός του, που ζει στο εξωτερικό, τον καλούσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο, χωρίς να λάβει απάντηση. Καθώς η ανησυχία της μεγάλωνε, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ελέγξει την κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης εντόπισε τον Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα και κάλεσε το ασθενοφόρο και τις Αρχές.

NETWORK