Ελλάδα

Καρυστιανού: Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς

Καρυστιανού: Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού από το Καλλιμάρμαρο.

Η Μαρία Καρυστιανού ανέβηκε στη σκηνή στο Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν εργάστηκαν και παραβρέθηκαν στη συναυλία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη αυτή την εκδήλωση. Και ένα ηχηρό όχι, δεν ξεχνάμε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να ναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν ποτέ ξανά» είπε η Μαρία Καρυστιανού.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν με κόπο, εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή τη συναυλία αφιερωμένη στους πολυαγαπημένους μας που μας λείπουν τόσο πολύ» πρόσθεσε η Μαρία Καρυστιανού.

«Αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας. Θα είναι πάντα ανοιχτή μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα ευχαριστούμε» είπε η Μαρία Καρυστιανού.

{https://twitter.com/w1qRzns6NiIMv9e/status/1844813872273711253}