Ελλάδα

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη η οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη η οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
Η οικιακή βοηθός είχε προσαχθεί νωρίτερα από την αστυνομία για τη δολοφονία στα Καμένα Βούρλα.

Συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα η 50χρονη οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Η 50χρονη είχε προσαχθεί νωρίτερα από τις αρχές και ανακρίθηκε ωστόσο δεν ομολόγησε το έγκλημα. Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές που εξέτασαν το προανακριτικό υλικό δεν πείστηκαν και εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψή της.

Μαζί με την οικιακή βοηθό είχε προσαχθεί για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα και ο σύζυγος της 50χρονης. Το ζευγάρι διατηρούσε στενές σχέσεις με το θύμα και φέρεται να γνώριζαν ότι η ηλικιωμένη είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι της.

Το χρονικό της δολοφονίας στα Καμένα Βούρλα

Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 11 Οκτωβρίου και ο ξάδελφός της, την επομένη κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έφτασε με κλειδαρά στο διαμέρισμα επί της οδού Παπαδημητρίου το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) στα Καμένα Βούρλα.

Αφού παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού της και μπήκαν μέσα, διαπιστώθηκε ότι, η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, το κλειδί ήταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα, βρέθηκε πεσμένη, ανάσκελα στο πάτωμα η 84χρονη και σε μικρή απόσταση από αυτή, υπήρχαν πατημασιές με αίμα και κηλίδες.