Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Σκηνοθέτης έβγαλε με τη βία 70χρονο από αυτοκίνητο, τον έριξε σε μάντρα και τραυματίστηκε

Γλυκά Νερά: Σκηνοθέτης έβγαλε με τη βία 70χρονο από αυτοκίνητο, τον έριξε σε μάντρα και τραυματίστηκε Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 70χρονος έκανε μήνυση στον σκηνοθέτη.

Σκηνοθέτης επιτέθηκε σε 70χρονο στα Γλυκά Νερά, τον οποίο έβγαλε διά της βίας από το αυτοκίνητό του και τον έσπρωξε, με συνέπεια να πέσει σε μάντρα και να τραυματιστεί.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (25/10), στις 11:00, σε πεζόδρομο όπου απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων με εξαίρεση εκείνα των μόνιμων κατοίκων, όπως είναι ο 70χρονος.

Μάλιστα, μετά την επίθεση, ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο αυτοκίνητο του 70χρονου και το μετακίνησε, προκειμένου να περάσει ο ίδιος, σύμφωνα με το Mega.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αριστερού ώμου και κλείδας, ενώ έχει μώλωπες στο χέρι και το πόδι του. Τη Δευτέρα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ήδη έχει κάνει μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη.

«Από την πάνω μεριά, που απαγορεύεται να έρθουν προς τον πεζόδρομο, κατέβαινε ένας κύριος που δεν τον ήξερα εγώ και μου λέει “φύγε από εκεί να περάσω”. Του λέω “πού να πάω, εγώ θέλω να πάω σπίτι μου, εδώ μένω, κανονικά απαγορεύεται, κοίτα τις πινακίδες”. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, έρχεται με πιάνει από το χέρι, μέσα από το δικό μου αυτοκίνητο, με πετάει πάνω σε μια μάντρα, χτύπησα το χέρι μου, το πόδι μου. Μου βουτάει τα κλειδιά, μπαίνει μέσα στο αμάξι μου να πάει να το ανεβάσει σε ένα ύψωμα για να περάσει αυτός. Βγήκαν οι γείτονες, άρχισε να βρίζει. Τραμπουκισμός δηλαδή», περιέγραψε στο Mega ο 70χρονος, που συμπλήρωσε ότι αύριο, Δευτέρα, θα πάει στον εισαγγελέα.