Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός σεκουριτάς που του επιτέθηκαν για να κλέψουν χαλκοσωλήνες

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός σεκουριτάς που του επιτέθηκαν για να κλέψουν χαλκοσωλήνες
Μάχη για τη ζωή του δίνει 54χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές στα Άνω Λιόσια, ο εργαζόμενος του υπό κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου είναι κλινικά νεκρός.

Πιο αναλυτικά, ένας 54χρονος σεκιούριτι δέχτηκε επίθεση σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο από ομάδα ληστών που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας (εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου) και εξαφανίστηκαν.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο γιος του 54χρονου καταγγέλει πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχαν προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κανείς δεν είδε το τζιπάκι με τον χαλκό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας ή κινητά τηλέφωνα ώστε να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο.

Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλους χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ.