Διεθνή

Πρώτο φεστιβάλ μπύρας στον Βύρωνα

Πρώτο φεστιβάλ μπύρας στον Βύρωνα Πρώτο φεστιβάλ μπύρας στον Βύρωνα
Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας, με πλήθος από μπίρες και επιλεγμένη ζωντανή ροκ μουσική θα πραγματοποιηθεί στο Θεάτρο Βράχων «Μελίνας Μερκούρη και Άννας Συνοδινού» στον Δήμο Βύρωνα, από Πέμπτη 26, έως και Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και τεράστιο Beer Bar (μπάρα μπύρας), με πρόσοψη 50 μέτρα, που θα φιλοξενήσει περισσότερες από 100 μπύρες από όλο τον κόσμο, οι 60 περίπου εξ αυτών σε βαρέλι (draught). Το Φεστιβάλ «The RockFest» είναι αφιερωμένο στην ελληνική μικροζυθοποιία. Με 15 συμμετοχές από όλη τη χώρα.

Παράλληλα, θα εμφανιστούν ζωντανά μερικά από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα ροκ μουσικής, που θα πλαισιωθούν από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Μελωδία Fm» και djs. Τα ροκ γκρουπ «The Big Nose Attack», «Mechanimal», «Mr. Highway Band», «Cyanna Mercury», «Tango with Lions», «Wish Upon a Star», «Α Victim of Society», «Ribbons of Euphoria» και «Dustbowl», δομούν το line-up του «The RockFest», που θα ολοκληρωθεί με συναυλία έκπληξη, με γνωστούς Έλληνες τραγουδοποιούς επί σκηνής, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ.