Life

Waterboom Festival 2024: Το πιο hot, εθιστικό και συναρπαστικό ραντεβού του καλοκαιριού

Waterboom Festival 2024: Το πιο hot, εθιστικό και συναρπαστικό ραντεβού του καλοκαιριού
Το Waterboom Festival 2024 έρχεται και φέτος, αυτή τη φορά επανασχεδιασμένο από την αρχή, έτοιμο να σου χαρίσει την απόλυτα ασφαλή διασκέδαση, γεμάτη έντονες συγκινήσεις.

Χιλιάδες επισκέπτες θα γεμίσουν για άλλη μια χρονιά με χαρά, χορό και νεανική ένταση το ΟΑΚΑ, δημιουργώντας νέα εντυπωσιακά στιγμιότυπα για το λεύκωμα του πιο διασκεδαστικού (ή συναρπαστικού, αν δεν το επιλέξεις στους τίτλους) φεστιβάλ σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες και αγαπημένοι influencers από όλη την Ελλάδα, θα σε απογειώσουν με τον πιο θεαματικό τρόπο, ενώ τη δράση θα συμπληρώνουν νερομαχίες, δεκάδες πισίνες, happenings και άκρως εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό τις βραδινές ώρες, αφήνοντας ανεξίτηλη την ανάμνηση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δώσεις λίγο από το χρόνο σου στον σωματικό έλεγχο που θα γίνει πριν την είσοδό σου στο φεστιβάλ, για να βιώσεις την απόλυτα μαγική αλλά και ασφαλή φεστιβαλική εμπειρία.

Τα άτομα που θα απολαύσουμε μέχρι στιγμής είναι,  KIDD - LILA - TOQUEL - TRANNOS ενώ την παρουσίαση κάνουν Αλέξανδρος Κοψιάλης και η  Modern Cinderella. Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00.

WATERBOOM

WATERBOOM

WATERBOOM

WATERBOOM

Τιμές εισιτηρίων & προνόμια:

Basic: 14 ευρώ
+ Δωρεάν αδιάβροχη θήκη

VIP: 20 ευρώ
+ Δωρεάν αδιάβροχη θήκη + Πρόσβαση μπροστά στο stage + Ξεχωριστή πύλη εισόδου

Golden Zone: 35 ευρώ
+ Δωρεάν αδιάβροχη θήκη + Πρόσβαση στο golden zone μπροστά stage + Ξεχωριστή πύλη ταχείας εισόδου

On Stage: 80 ευρώ
+ Δωρεάν αδιάβροχη θήκη + Πρόσβαση πάνω στο stage + Πρόσβαση στην εξέδρα των Influencers + Αναμνηστικό καρτελάκι + Ξεχωριστή πύλη ταχείας εισόδου

Trailet:

{https://www.instagram.com/reel/C5vby3bMH4l/?utm_source=ig_web_copy_link}