Διεθνή

Μέρκελ: Νέες θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της - Νέο περιστατικό μετά το τρέμουλο

Μέρκελ: Νέες θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της - Νέο περιστατικό μετά το τρέμουλο
Μετά τις τρεις κρίσεις τρέμουλου της Άνγκελα Μέρκελ τον τελευταίο μήνα, που έχουν βάλει σε ανησυχία τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας της, ακόμα ένα περιστατικό στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της προκάλεσε συζητήσεις.

Κατά την ορκομωσία της Ανεγκρέτ Κραμπ - Κάρενμπαουερ στη θέση της Υπουργού Άμυνας, η καγκελάριος της Γερμανίας συνελήφθη από τη κάμερα να κρατά τα μάτια της κλειστά και να χασμουριέται.

Η ίδια επιμένει πως είναι μια χαρά και πως μπορεί να συνεχίσει κανονικά με τα καθήκοντά της στη θέση της καγκελαρίου.

Οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της Μέρκελ ξεκίνησαν στα μέσα Ιουνίου έπειτα από τρέμουλο που είχε σε μία εκδήλωση προς τιμήν του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και συνεχίστηκαν αρχές Ιουλίου, όταν παρουσιάστηκε λαχανιασμένη κατά τη διάρκεια δηλώσεων στον Τύπο στο Παρίσι.

Η ανησυχία συνεχίστηκε βλέποντας την Μέρκελ στα μέσα του μήνα να κάθεται, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στη διαδικασία υποδοχής της νέας Μολδαβής πρωθυπουργού, Μάια Σαντού.

67401431 2468755000019647 2283436907859804160 n

Ο διεθνής προβληματισμός αναφορικά με την υγεία της Μέρκελ επανήλθε, όταν η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίστηκε να τρέμει για τρίτη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα, υποδεχόμενη τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Άντι Ρίνε, στο Βερολίνο, την προηγούμενη Τετάρτη.

Η ίδια επιμένει ότι είναι καλά στην υγεία της.