Διεθνή

Μήνυμα ελπίδας από τη σύζυγο Σουμάχερ: Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα

photo: Corinna Schumacher / Twitter photo: Corinna Schumacher / Twitter
Ελπιδοφόρο μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ Κορίνα στους χιλιάδες θαυμαστές του οδηγού, σχεδόν έξι χρόνια μετά το ατύχημά του στις Αλπείς.

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του Σουμάχερ στις Άλπεις και η οικείοι του δίνουν σπανίως πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του μεγάλου οδηγού της F1.

H Κορίνα Σουμάχερ, η σύζυγός του, αποφάσισε να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας λέγοντας: «Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα».

Απάντησε σε μήνυμα θαυμαστή του Σουμάχερ ο οποίος ετοιμάζεται να ανεβάσει μια καινούργια σελίδα στο Facebook για τον άνδρα της.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί» έγραψε η Κορίνα Σουμάχερ.

Η νέα σελίδα για τον Σουμάχερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η νέα σελίδα θα ανέβει στις 29 Δεκεμβρίου, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και να ονομάζεται «KeepFightingMichael». Ο σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να δώσουν οι χιλιάδες φίλοι του κουράγιο στην οικογένειά του να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Από την ημέρα του ατυχήματος και μετά ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή.

Πολλούς μήνες ήταν εν ζωή με μηχανική υποστήριξη και γενικότερα οι γιατροί παρά τη δυσκολία της κατάστασης έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επανέλθει σε φυσιολογικό επίπεδο η ζωή του.

Η κατάστασή του έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια παραμένει ένα μυστήριο και δεν έχουν αποκαλυφθεί παρά μόνο μικρές λεπτομέρειες.