Διεθνή

Ο αδερφός του Floyd για το «διάλογο» με Τραμπ: Δεν με άφησε να αρθρώσω λέξη (video)

Ο αδερφός του Floyd για το «διάλογο» με Τραμπ: Δεν με άφησε να αρθρώσω λέξη (video) Φωτογραφία: Screenshot MSNBC
O αδερφός του Αφροαμερικανού που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ, Philonise Floyd αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Όπως είπε ότι η συνομιλία τους ήταν «γρήγορη». «Δεν μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Al Sharpton του MSNBC.

«Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να του μιλήσω, αλλά αυτός ήταν σαν να με σπρώχνει προς τα πίσω, σαν να μου λέει "δεν θέλω να ακούσω αυτά που λες"..."!» συμπλήρωσε. «Και απλά του είπα, θέλω δικαιοσύνη και ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι διέπραξαν ένα σύγχρονο λιντσάρισμα στο φως της ημέρας» πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. «Ρώτησα τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν -ποτέ δεν χρειάστηκε να ικετεύσω έναν άντρα- αλλά τον ρώτησα, παρακαλώ, παρακαλώ, παραδώστε δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» επεσήμανε.

«Το χρειάζομαι. Δεν θέλω να τον δω σε ένα μπλουζάκι όπως τα άλλα παιδιά. Κανείς δεν το άξιζε αυτό. Οι μαύροι δεν το αξίζουν. Πεθαίνουμε όλοι", οι μαύρες ζωές έχουν σημασία» συμπλήρωσε.

 

 

 

 

NETWORK