Διεθνή

Ακυρώθηκαν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω καιρού

Ακυρώθηκαν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω καιρού Ακυρώθηκαν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω καιρού
Ακυρώθηκαν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω καιρού Στην ακύρωση σειράς ακτοπλοϊκών δρομολογίων οδήγησαν οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 8 μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες Λιμενικές αρχές ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-ΚΑΤ “SEA JET 2” N.Π.10571, με ώρα αναχώρησης 07:00 από λιμένα Πειραιά, για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Θήρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Επίσης, ανεκτέλεστο παρέμεινε το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ” Ν.Π.11045, με ώρα αναχώρησης 07:00 από λιμένα Σύρου, για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ακόμη, δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ “ΧΑΙΣΠΙΝΤ 5” Ν.Π.11419, με ώρα αναχώρησης 09:45 από λιμένα Ηρακλείου, για Θήρα-Νάξο-Πάρο-Μύκονο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για το εν λόγω δρομολόγιο είχαν εκδοθεί 175 εισιτήρια.

Τέλος, ανεκτέλεστο παρέμεινε το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ-Κ/Μ “ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ” Ν.Ρ. 46, με ώρα αναχώρησης 08:30 από λιμένα Ρόδου, για Σύμη-Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Λειψούς-Πάτμο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για το εν λόγω δρομολόγιο είχαν εκδοθεί 208 εισιτήρια επιβατών, 2 αποδείξεις μεταφοράς Ι.Χ.Ε. οχημάτων και 2 για Δ/Κ.