Διεθνή

Περπατούν… αγκαζέ Πούτιν - Ερντογάν στη Σύνοδο της Σαγκάης (βίντεο)

Περπατούν… αγκαζέ Πούτιν - Ερντογάν στη Σύνοδο της Σαγκάης (βίντεο)
Βίντεο που κάνει τον γύρο των social media αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν στου Ουζμπεκιστάν για να συμμετάσχουν στη Σύνοδο του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης. Κι εκεί τους «έπιασαν» να περπατούν… αγκαζέ.

Ο Ερντογάν έχει πιάσει αγκαζέ τον Πούτιν και οι ηγέτες της Τουρκίας και της Ρωσίας περπατούν (μαζί με τις αντιπροσωπείες και τη φρουρά τους), χαμογελαστοί στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος 

 {https://twitter.com/ragipsoylu/status/1570879523721457664}

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μάλιστα, χθες, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο, επαίνεσε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, και κατηγόρησε τον Ζελένσκι ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στις συνομιλίες.

Μιλώντας στην σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης που πραγματοποιείται στο Ουζμπεκιστάν ο Πούτιν είπε ότι ο Ερντογάν προτείνει συνεχώς συναντήσεις με τον Ζελέσνκι –αν και δεν έκανε παρόμοια πρόταση στη συνάντηση τους στην Σαμαρκάνδη– και ότι ο Τούρκος ηγέτης έχει «σημαντική συμβολή» στις προσπάθειες τερματισμού της σύγκρουσης.