Διεθνή

Έρχεται ένα iPhone Slim για να αντικαταστήσει το Plus μοντέλο

Έρχεται ένα iPhone Slim για να αντικαταστήσει το Plus μοντέλο Φωτογραφία: pexels/picjumbo.com
Η Apple σχεδιάζει έναν σημαντικό για το iPhone Slim.

Σύμφωνα με έκθεση το νέο μοντέλο «iPhone Slim» βρίσκεται στα σκαριά ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βγει στις αγορές το 2025.

Η Apple εξακολουθεί να δοκιμάζει διαφορετικά σχέδια για το πιο λεπτό τηλέφωνο, το οποίο ενδέχεται να περιλαμβάνει αλουμινένιο πλαίσιο και μια μικρότερη οπή, και εγκοπή σε σχήμα χαπιού για την μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες της.

Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή της Apple, που πιθανότατα θα ονομάζεται A19, και έχει βελτιωμένη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και selfies.

Αυτό το νέο μοντέλο iPhone λέγεται ότι είναι «σημαντικά πιο λεπτό» από τα τρέχοντα μοντέλα iPhone.

Σύμφωνα με το The Information, αναμένεται να είναι πιο ακριβό από το μοντέλο Pro Max.

Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι χρήστες

Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν ανησυχίες για πιθανά προβλήματα στη διάρκεια της μπαταρίας λόγω του λεπτού σώματος από το οποίο θα αποτελείται.

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός του μπορεί να περιορίσει τον χώρο στο εσωτερικό του iPhone Slim που θα επέτρεπε τη χρήση μεγάλης μπαταρίας.

Εάν αυτός ο επανασχεδιασμός αποδειχθεί τόσο επαναστατικός όσο αναμενόταν, μπορεί να επισκιάσει τις ανησυχίες σχετικά για την μπαταρία καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που προτιμούν το design από διάρκεια της μπαταρίας.