Διεθνή

Πεζοπόρος έπεσε από ύψος 120 μέτρων και γλίτωσε με ελαφρά τραύματα

Πεζοπόρος έπεσε από ύψος 120 μέτρων και γλίτωσε με ελαφρά τραύματα Φωτογραφία: FACEBOOK
Ο 19χρονος πεζοπόρος είναι απίστευτα τυχερός που είναι ζωντανός είπαν οι διασώστες

Ένας νεαρός έπεσε από ύψος 120 μέτρων ενώ έκανε πεζοπορία και παρόλα αυτά κατέληξε μόλις με ελαφρά τραύματα.

Το περιστατικό έγινε στην Ουάσινγκτον και ο άνδρας σώθηκε μετά μία επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης. Ανάρτηση να και φωτογραφίες από την επιχείρηση όπου φαίνεται ότι οι διασώστες χρησιμοποίησαν σκοινί για να καταφέρουν να φτάσουν και να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.

Η τοπική πυροσβεστική ανέφερε ότι ο άνδρας είναι 19 ετών και απίστευτα τυχερός που είναι ζωντανός. Η ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε όμως η υπηρεσία είπε ότι ο ίδιος έκανε πεζοπορία όταν έπεσε. Διευκρίνισαν ότι επιχειρούσε να περάσει από μία διαδρομή που στην ουσία είναι γκρεμός και γλίστρησε.

«Και κατέληξε να γλιστρήσει κάτω στο ποτάμι» πρόσθεσε ο επικεφαλής κ. Wealander. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Κάθε χρόνο αρκετοί άνθρωποι πεθαίνουν στην περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εκεί γίνονται και πολλές αυτοκτονίες. «Έχουμε πει στους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τα μονοπάτια αυτά επειδή είναι επικίνδυνα αλλά είτε δεν βλέπουν τις προειδοποιητικές πινακίδες είτε πάλι τις παρακούν» είπαν οι αρχές.

{https://www.facebook.com/masoncosheriff/posts/pfbid023nT1JiCRWzmgRFSdxATqhWWhJ2XztFs8i8JLPwwKSqM9EqeMgtW8s5T4rG3kZirWl}