Διεθνή

Λονδίνο: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο, σε κρίσιμη κατάσταση μια 9χρονη

Λονδίνο: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο, σε κρίσιμη κατάσταση μια 9χρονη
Ο ένοπλος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τριών ανδρών που κάθονταν έξω από το εστιατόριο.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Λονδίνο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βράδυ της Τετάρτης ένας ένοπλος, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τριών ανδρών οι οποίοι κάθονταν έξω από το εστιατόριο, στο Χάκνεϊ του Λονδίνου.

Το κορίτσι βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, μαζί με την οικογένειά του. Η 9χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από τις σφαίρες και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Οι τρεις άνδρες- 26, 37 και 42 ετών- εναντίον των οποίων πυροβόλησε η δράστης, επίσης έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι άνδρες δεν γνώριζαν το κορίτσι.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν κλεμμένη και αργότερα την εντόπισαν αστυνομικοί σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο όπου έγινε η επίθεση. «Ξέρω ότι οι ντόπιοι θα ανησυχούν πολύ για αυτό το επεισόδιο. Συμμεριζόμαστε την ανησυχία τους και έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε τους υπεύθυνους», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Τζέιμς Κόνγουεϊ.

{https://www.youtube.com/watch?v=wD3BT_U6WtM}