Life

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Κίμωνα Κουρή

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Κίμωνα Κουρή
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, για την εμπειρία των «Παγιδευμένων» οι απώλειες της ζωής της, η γνωριμία με τον Κίμωνα Κουρή,αλλά και για τα σχόλια για τον χαρακτήρα της,

«Επειδή η ιστορία μου περιοριζόταν σε πολύ συγκεκριμένες ιστορίες, η συναναστροφή μου ήταν με λιγότερους ηθοποιούς απ' ό,τι θα ήθελα. Πραγματικά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη συναναστροφή με το υπόλοιπο cast. Χαίρομαι που ήμουν στους "Παγιδευμένους", νιώθω ότι πήρα πάρα πολλά. Αυτό κρατάω» 

«Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν πηγαίνουν καλά, δεν ξέρω και καμία δουλειά που να μην υπάρχουν θέματα και προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στον βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου στο σήριαλ.» είπε για τους Παγιδεμένους.

Για την γνωριμία της με τον Κίμωνα είπε, «Αυτή η γνωριμία μετρά πάρα πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Θυμάμαι ότι περάσαμε στη σχολή, ήμουν στο ασανσέρ και ήταν να μπει. "Α, πέρασες και εσύ", "Α ναι" , "Χάρηκα". Ήταν η πρώτη μου γνωριμία στη σχολή. Δεν είναι ότι χαθήκαμε μετά στη σχολή και ξανασυναντηθήκαμε στους "Παγιδευμένους", ήμασταν φίλοι.»