Διεθνή

Οικογένεια εντόπισε κατά λάθος τον γάιδαρό της μετά από 5 χρόνια - Ζει ελεύθερος με ένα κοπάδι άλκες

Οικογένεια εντόπισε κατά λάθος τον γάιδαρό της μετά από 5 χρόνια - Ζει ελεύθερος με ένα κοπάδι άλκες Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο γάιδαρος Diesel έγινε viral όταν τον απαθανάτισε κυνηγός σε ένα βίντεο.

Αυτή είναι η ιστορία του Diesel, του γαϊδάρου. Ο Diesel ζούσε στην Καλιφόρνια με μία οικογένεια. Όμως κάποια μέρα έφυγε. Οι προσπάθειές τους να τον βρουν ήταν άκαρπες ώσπου εμφανίστηκε ένα βίντεο στο Instagram, που έδειχνε έναν γάιδαρο με μένα κοπάδι από άλκες.

Το βίντεο τραβήχτηκε κάποια στιγμή φέτος, όταν ο Max Fennell, ένας κυνηγός στη βόρεια Καλιφόρνια, απαθανάτισε μια ομάδα άγριων αλκών. Εκεί μέλος του κοπαδιού τους ήταν και ο γάιδαρος. Ο γάιδαρος έγινε viral μετά το βίντεο.

Το σύντομο απόσπασμα της ασυνήθιστης σκηνής διαδόθηκε γρήγορα στα social media και η εικόνα έγινε viral. Η Terrie Drewry και ο σύζυγός της, Dave, δήλωσαν στο CBS News ότι είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το χαμένο κατοικίδιό τους, τον Diesel, το οποίο είχε φύγει από κοντά τους στην έρημο πέντε χρόνια νωρίτερα.

«Ήταν καταπληκτικό. Ήταν σαν, « ω Θεέ μου.» Τελικά, τον είδαμε. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι καλά. Ζει καλύτερή ζωή. Είναι χαρούμενος. Είναι υγιής και ήταν απλώς μια ανακούφιση», είπε η Drewry στο CBS. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ο Diesel είχε χαθεί όταν φοβήθηκε σε ένα μονοπάτι ενώ ήταν για πεζοπορία με την οικογένεια.

Τον αναζήτησαν μάταια, αν και μια κάμερα τον εντόπισε και τα αποτυπώματα από τις οπλές έδειχναν ότι ήταν ακόμα ζωντανός αλλα δεν κατάφεραν να τον βρουν. Παρά τη χαρά τους, βλέποντας τον Diesel ζωντανό και προφανώς να χαίρεται παρέα με τις άλκες, δεν σκοπεύουν να προσπαθήσουν να τον πάρουν μαζί τους ξανά. «Είναι εκεί έξω για να κάνει αυτό για το οποίο έχει μεγαλώσει, να είναι ελεύθερος» είπε το ζευγάρι.

{https://www.instagram.com/p/C5L_hYqPTYx/}