Διεθνή

Σελίν Ντιόν: Συγκλονίζει το βίντεο - Η στιγμή που υποφέρει από πόνους

Σελίν Ντιόν: Συγκλονίζει το βίντεο - Η στιγμή που υποφέρει από πόνους
Η Σελίν Ντιόν μοιράζεται την επώδυνη εμπειρία της από τη μάχη που δίνει με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Απόσπασμα από μια δεκάλεπτη κρίση που πέρασε η Σελίν Ντιόν εν μέσω της περιπέτειας με την υγεία της προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ που περιγράφει τη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα βλέπουμε την γνωστή τραγουδίστρια να κλαίει από τους πόνους μετά την κρίση που πέρασε.

Αρμόδιοι επαγγελματίες προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της. Όλο αυτό το σκηνικό με την βοήθεια τηλεοπτικού συνεργείου αλλά και με την άδειά της κινηματογραφείται για χάρη του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πολλαπλών σπασμών σε πάσχοντες από τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, όταν κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», η Amazon Prime παρουσίασε ένα πολλά υποσχόμενο βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια και κυρίως το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί. Το κλιπ του Prime δείχνει τη μεγάλη σταρ όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα. Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο» πρόσθεσε και ακολούθησε μια σύντομη υπενθύμιση για την ημέρα που η Ντιόν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να προσθέσει με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=KzV4mSZPke0&t=1s}