Πολιτική

Υποψηφιότητα και από Γερουλάνο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Υποψηφιότητα και από Γερουλάνο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Συμφωνεί με τον οδικό χάρτη Ανδρουλάκη, ο Παύλος Γερουλάνος.

Υποψηφιότητα στη κούρσα ανάδειξης νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έθεσε πριν από λίγο ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ παράλληλα συμφώνησε πλήρως με τον οδικό χάρτη των σχετικών διαδικασιών που πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση προέδρου, η οποία είναι ενωτική κα συντεταγμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Θέλω να ανακοινώσω επίσης συντεταγμένα και ενώπιον κεντρικού οργάνου, ότι θα είναι τιμή μου να διεκδικήσω ψήφο φίλων μας και μελών μας για να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ».

Πριν από λίγο επισημοποίησε την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
«Μπαίνω μπροστά και ζητώ τη στήριξη σας για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη», δήλωσε ο Χάρης Δούκας ενώπιο των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, επισημοποιώντας την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος έκανε λόγο για «τρίπτυχο ευθύνης», με «σχέδιο για την κοινωνία, κόμμα που ακούει την κοινωνία, ενότητα με προοπτική», υπογραμμίζοντας πως το συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα και η ενότητα, θα φέρουν τη νίκη.