Διεθνή

Δανός υποστηρίζει ότι είναι ο μικρός Μπεν, που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991

Δανός υποστηρίζει ότι είναι ο μικρός Μπεν, που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991
«Αυτός ο άνδρας ψάχνει για την πραγματική του οικογένεια και έχει δώσει στη δανική αστυνομία ένα δείγμα του DNA του» είπε η μητέρα του μικρού Μπεν.

Ένας άνδρας από τη Δανία υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών στις 24 Ιουλίου 1991 από την Κω.

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, Κέρι, δήλωσε ότι αρνείται να το πιστέψει καθώς πολλές φορές βρέθηκε στην ίδια θέση, να πιστεύει ότι βρήκε το παιδί της και να απογοητεύεται μετά.

«Αυτός ο άνδρας ψάχνει για την πραγματική του οικογένεια και έχει δώσει στη δανική αστυνομία ένα δείγμα του DNA του. Σε 33 χρόνια είχαμε εκατοντάδες υποτιθέμενες θεάσεις, την πλειοψηφία των οποίων παρακολουθήσαμε οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια» είπε.

Η αστυνομία από την πλευρά της θεωρεί ότι ο Μπεν πέθανε την ημέρα της εξαφάνισής του μετά από ατύχημα που συνέβη με σκαπτικό μηχάνημα ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι των παππούδων του. Η μητέρα του όμως πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός,

«Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η αστυνομία του South Yorkshire κάνει λάθος. Και εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία που να μου επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς τους, πρέπει να πιστεύω ότι είναι ακόμα ζωντανός. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να λέει το αντίθετο», είπε η μητέρα στην Daily Mirror.

{https://www.youtube.com/watch?v=JFzk6UvyVc8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.athensvoice.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE}

NETWORK