Διεθνή

Έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Simpsons: Προέβλεψαν μέχρι και την Καμάλα Χάρις

Έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Simpsons: Προέβλεψαν μέχρι και την Καμάλα Χάρις
Οι «Simpsons» έκαναν και πάλι το... θαύμα τους: Επεισόδιο της αγαπημένης σειράς που προβλήθηκε το 2000 φαίνεται να προέβλεψε - και μάλιστα με λεπτομέρειες - κάποιες από τις ανατροπές της πραγματική ζωής

Σε ένα από τα flash-forward επεισόδια της σειράς - και συγκεκριμένα στο «Bart to the Future» - η Lisa Simpson γίνεται πρόεδρος και φοράει ένα μωβ κοστούμι και μαργαριτάρια που μοιάζουν απίστευτα με αυτά που φορούσε η Καμάλα Χάρις - η οποία τώρα είναι υποψήφια για την προεδρία - όταν ορκίστηκε αντιπρόεδρος.

Την απίστευτη ομοιότητα ανέδειξε στα social media ο σεναριογράφος της σειράς Αλ Τζιν, λίγο αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την προεδρική κούρσα του 2024.

«@TheSimpsons «πρόβλεψη»! Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της», έγραψε ο Jean, αναρτώντας πλάι-πλάι εικόνες της Lisa και της Χάρις που φορούν τα εντυπωσιακά παρόμοια ρούχα.

Ίσως το πιο ανατριχιαστικό σημείο του επεισοδίου είναι ότι η Lisa διαδέχεται τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία - το επεισόδιο επίσης προέβλεπε ως γνωστόν μια προεδρία Τραμπ - ενώ στην πραγματική ζωή, η Χάρις θα κληθεί όντως να αντιμετωπίσει τον πρώην πρόεδρο.

{https://x.com/SouthToday5/status/1815414129844429096}