Διεθνή

Θυμωμένη γαλοπούλα τα έβαλε με Audi - «Το τσιμπούσε επί 15 λεπτά»

Θυμωμένη γαλοπούλα τα έβαλε με Audi - «Το τσιμπούσε επί 15 λεπτά»
Viral έγινε θυμωμένη γαλοπούλα η οποία τα έβαλε με παρκαρισμένο κάμπριο Audi, στην Βοστόνη.

Το πτηνό άρχισε να ξύνει με τα νύχια του το όχημα αλλά και με το ράμφος του, αφήνοντάς το καταγρατζουνισμένο.

Το περιστατικό το κατέγραψε με την κάμερά του περαστικός, ενώ η επίθεση διήρκησε 15 λεπτά.

Όταν η ιδιοκτήτρια του Audi, Alicia Mastroianni, βγήκε από το σπίτι της το πρωί της 15ης Ιουλίου για να πάει στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης όπου εργάζεται και αντίκρισε τη ζημιά στο αυτοκίνητό της, πίστεψε αρχικά ότι κάποιος το είχε τρακάρει. Στη συνέχεια όμως εντόπισε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ της το οποίο είχε αφήσει ο περαστικός που βιντεοσκόπισε το περιστατικό προκειμένου να την ενημερώσει.

«Μόλις παρακολούθησα μια τεράστια γαλοπούλα να επιτίθεται στο αυτοκίνητό σου για πάνω από 15 λεπτά και την κατέγραψα! Φαίνεται να του έκανε αρκετές γρατζουνιές. Προσπάθησα να την τρομάξω, αλλά με αγνόησε», έγραφε το σημείωμα.

Η Mastroianni επικοινώνησε με τον «αυτόπτη μάρτυρα» και τελικά ανέβασε στο TikTok το βίντεο, όπου το πτηνό φαίνεται να τσιμπάει και να γρατζουνάει το μαύρο αυτοκίνητο με επιμονή.

«Το αστείο είναι ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια αγροτική πόλη στο Μέριλαντ όπου έχουμε όλα τα είδη των ζώων, όπως ελάφια, αλεπούδες, περιστασιακά γαλοπούλες ή παγώνια», δήλωσε η γυναίκα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστόνης. «Όταν ετοιμαζόμουν να μετακομίσω σε αυτή τη μεγάλη πόλη, έφτιαχνα μια λίστα με όλα τα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη. Μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι η λίστα δεν περιλάμβανε την επίθεση μιας γαλοπούλας στο αυτοκίνητό μου».

Η αρμόδια υπηρεσία για τα άγρια ζώα στη Μασαχουσέτη εξήγησε ότι η γαλοπούλα μπορεί να επιτέθηκε στο αυτοκίνητο επειδή είδε την αντανάκλασή της πάνω του και, ενστικτωδώς, του όρμηξε.

{https://www.youtube.com/watch?v=D_5KXNY6r5g}